GY.I.K

Mire való a tányéralátét?

A tányéralátét a tálalást színesítő eszköz, mely hangulatossá teheti az étkezéseid, illetve az esztétikai élmény mellett megvédi az asztalt vagy az asztalterítőt az ételfoltoktól. A tányéralátét hordozhatja a szeretteid fotóját, fényképet egy szép tájról, de lehet az étkeződnek megfelelő hangulatú kiegészítő, vagy egy ilyen célt szolgáló jó ajándék is.

Hogyan használjam a tányéralátétet?

Ahogy a nevében is szerepel, a tányér alá kell helyezni, erre kerülhetnek a terítés további részei (poharak, evőeszközök, szalvéta, stb.). Nem helyettesíti a tányért, a tálaló edényeket, tálcákat, vágó deszkákat és egyéb konyhai eszközöket, így ne egyél közvetlenül a tányéralátétről, illetve ne vágj vagy dolgozz fel ételeket a tányéralátéten!

Hol vehető át személyesen az elkészült tányéralátét?

A koronavírus járványra való tekintettel a személyes átvétel jelenleg nem megoldható, kizárólag kiszállítással tudjuk teljesíteni rendeléseiket.

Mennyibe kerül egy tányéralátét?

Ez függ az anyagától és a felhasznált fotótól. A galériából kiválasztott fotók, grafikák drágábbak, mivel azoknak az ára tartalmazza a fotók, grafikák elkészítésének a költségét jogdíját:

Áraink:

 

Alátét saját, feltöltött képpel

Galériából kiválasztott alátét

Kemény tányéralátét fényes felületvédelemmel

1600 Ft

1800 Ft

Lágy tányéralátét matt felületvédelemmel

1400 Ft

1600 Ft

Az árak a 27%-os ÁFA-t tartalmazzák


Mennyi a szállítási költség?

DPD szállítás díja utánvéttel: 2.100 Ft,
előre utalás esetén: 1.600 Ft

Van reklám a tányéralátéten?

A tányéralátétek jobb alsó sarokában szerepel egy 4 mm vékony tanyeralatet.hu felirat. Ha szeretnél reklámcsík nélkül rendelni, úgy darabonként 100 Ft-ért eltávolíthatod a feliratot.

Mennyi idő alatt készül el a megrendelt termék?

A beérkezett megrendelések mennyiségétől függően 2-3 munkanapon belül elkészítjük a tányéralátéteket.

Honnan tudom, hogy mikor készül el a termék?

Kollégáink e-mailen tájékoztatják a megrendelőket amint átvehető a tányéralátét.

Mikor és hogy történik a fizetés?

Előre utalás esetén a rendelést követően kollégáink proforma számlát küldenek a rendelésről, ennek kiegyenlítése után kezdődik a gyártás. Utánvétel esetén házhozszállításkor kell fizetni a futárnak.

Mekkora méretű a kész alátét? 

44×30 cm

Milyen minőségű lesz a nyomat?

A nyomat minősége teljes mértékben a feltöltött kép felbontásától és színbeállításától függ. Színhelyesre kalibrált gépparkunkkal nyomdai minőségben készítjük el a termékeket, így a gyártás során tökéletes nyomatot tudunk készíteni. A feltöltött kép rossz felbontásáért vagy monitorodhoz képest tapasztalható színeltérésekért felelősséget nem tudunk vállalni, mivel az egyes monitorok színbeállításai nagyban eltérnek egymástól.

Mi a teendőm, ha a rendszer azt jelezte, hogy a kép felbontása nem megfelelő?

Amennyiben az adott képből nem áll rendelkezésre nagyobb felbontású fájl úgy vagy kompromisszumot kell kötni, és nem lesz szép a termék, vagy új, nagyobb felbontású képet kell keresni az eredeti helyett.

Lehet-e mosogatógépben mosni a tányéralátéteket? Hogyan tartsam tisztán?

A tányéralátéteket nem lehet mosogatógépben tisztítani. A mosogatógépes tisztítás során az alátétek a nagy hő és a nagy nyomás hatására deformálódhatnak. Ugyanígy nem lehet mosógéppel sem tisztítani őket. Az eldobható, papír alátét kivételével minden termék nedves ronggyal, szivaccsal tiszítható.

Lehet- e egyedi keretet rendelni, nem találtam megfelelőt a listában?

Természetesen lehet. Cégünk grafikai tervezéssel is foglalkozik, így egyedi igények esetén megtervezzük az elképzelésnek megfelelő keretet, melynek költsége természetesen a megrendelőt terheli. Az egyedi tervezés költségeit a pontos igények megismerése alapján tudjuk kikalkulálni.

 

Amennyiben nem kaptál választ kérdésedre, vagy bármilyen további speciális kívánságod, igényed, kérdésed merülne fel, keresd ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8 és 17 óra között az (1) 439-0171-es telefonszámon, vagy írj emailt az info@tanyeralatet.hu címre.